Blod diamanter

Diamante_de_sangre-594156602-large

https://www.youtube.com / watch?v = uvMLP1JYO7U

Historien om ulovlig diamant. I 1999, Sierra Leone er en forferdelig borgerkrig. En smugler (DiCaprio) spesialisert seg på salg av edelstener, hvis overskudd brukes til å finansiere både opprørerne og regjeringen, møter en innfødt fisker (Djimon Hounsou) som begravde en stor diamant mens han jobbet som en slave for opprørerne.

The action-adventure film med mye spenning, forteller oss en enorm vanskelig historie, der meningsløsheten ved krig, blir levende og blir rekruttert som barnesoldater, sammen den ulovlige handelen med blod diamanter afrikanske contiente.

Med denne filmen har vi arbeidet

 • Situasjon geografiske, befolkningen, økonomisk utvikling, levekår Sierra Leone.
 • Den Kolonisering av dette landet på 1800-tallet og dets avkolonisering og med det sine uavhengighet, borgerkrig og led.
 • Egenskapene til diamant, er blod diamanter, The World Diamond Council og Kimberley-prosessen
 • Krigsforretningen (internasjonale våpensalg, leiesoldater) .
 • Rollen FN i internasjonale konflikter.
 • Menneskerettigheter og deres brudd; slaveri i det 21. århundre, situasjonen av barnesoldater i verden, situasjonen for krig flyktninger.

Derfor denne filmen, ryggraden har som verdsetter utdanning og bevaring av menneskerettigheter, kan låses med fag som Civic livssynskunnskap, Natural Sciences, Historikk, inter.

diamanteshijo

EU er tryllet for å avslutte "bloddiamanter" -handelen

FILMAKTIVITETER

e-post

41 Responses to Blod diamanter

 1. Patricia Jiménez 4ºA på 22 June, 2016 ved 22:20

  En av filmene jeg likte mest, underholdende og med mange verdier å lære.
  Vi kan se i hvilken grad slaveri ankommer diamanter i Sierra Leone, de etiske verdiene som barn læres, bare drepe eller dø, familiens lidelser langt fra deres slektninger…
  Kort sagt,det er en film, du lærer å verdsette mange ting.

 2. Sol Martínez på 21 June, 2016 ved 20:54

  Jeg likte denne filmen, men det er en ting jeg hatet henne; som skjer i det virkelige liv.
  Barn som skal leke med lekebiler leker med våpen, når de skulle løpe gjennom gatene bak en ball, de løper etter en 'fiende'.
  Det trist meg å tenke at de foreldrene ikke vet noe, absolutt ingenting av dine små, desperate mødre og brødre bekymret for dem.
  Og jeg føler at det måtte endre seg, men det største spørsmålet, Hvordan gjør vi det?? Jeg vet ikke, hvis jeg visste svaret, Jeg er sikker på at jeg hadde hjulpet til å hjelpe de fattige usikre og redde barna selv for seg selv.

 3. jesus 4b på 21 June, 2016 ved 16:30

  en dyrebar historie som en far risikerer livet for å finne ham, og da vennen henviser ham og foretrekker å miste diamanten for å miste en venn, og hvordan han ofrer seg for å redde vennen og sønnen, sprer tomten til barnesoldater en god film og en historie som jeg elsket

 4. Debora Castillo på 17 June, 2016 ved 12:58

  I denne filmen har vi sett forsinkelsen i noen land. Når de så kaldt stjeler familiene sine fra barna og behandler dem på en umenneskelig måte. Jeg synes det er en trist og emosjonell film, men det har hjulpet meg å se litt mer livets virkelighet og å kunne vise litt solidaritet med disse guttene.

 5. Så videre 16 June, 2016 ved 14:10

  Jeg likte filmen veldig godt hvorfor den viser omstendighetene disse menneskene går gjennom , uansvarlig del av andre land som drar fordel av de dårlige omstendighetene i disse landene, ikke bare i Afrika, men over hele verden. For å se hva grådighet gjør.

 6. Rocío Jiménez og María José Ajenjo 4B på 15 June, 2016 ved 19:06

  Vi likte filmen. Vi er veldig triste å se at folk bare er slaveret for penger, Det er en veldig trist situasjon, og det de blir tvunget til å gjøre mot barn virker supersterkt, barna skal være på skolene, sammen med familier og venner som lever i et barns eller tenårings normale liv, Forhåpentligvis blir denne situasjonen fullstendig utryddet fordi de ganske enkelt fordi de er fra den tredje verden, ikke har noen rett til å dra nytte av den og gjøre det de gjør med disse menneskene..

 7. Naima Karim og Estefania Liliana 4 jan 15 June, 2016 ved 18:30

  Vi syntes filmen var veldig interessant, Vi var trist å se små barn lide,slått og drept mennesker.
  De fortjener ikke alt det de fortjener å være på en skole og bli utdannet og ikke gå og røyke,å drikke… å være så liten, Denne filmen lærer oss at det er mennesker som lever dårlig og blir mishandlet.Vi håper at all denne konflikten er løst..

 8. vind & Sol på 14 June, 2016 ved 10:09

  Det er en ganske tøff film, men det har åpnet øynene litt mer siden vi ikke verdsetter mange av de tingene vi har. Disse barna blir tatt fra hendene til foreldrene og blir utdannet på grunn av slag og skrik… de lærer dem å ikke ha skrupler og å drepe…

 9. Jose Antonio og Ana Maria 4 ° B på 8 June, 2016 ved 10:13

  Denne filmen har blitt vår favorittfilm, Jeg syntes det var en veldig interessant film fordi den viser situasjonen for livet som har blitt lidd i krigsområder, hvordan de behandler mennesker og hvordan de rekrutterer barn til krig. Alt som skjer med krigsspørsmålet virker veldig smertefullt for oss. Avslutningsvis er filmen veldig bra, men den skal slutte å ha alt i krigene, det skulle ikke være noen kriger direkte, og så ville ingenting skje med barnesoldatene eller noe. En hilsen

 10. Odali Sedano 4 ° B på 1 June, 2016 ved 23:25

  Jeg likte denne filmen mye,og se om flere muntre opp og se henne og snakke og vite ting som virkelig skjer og er. Dessverre har vi disse situasjonene i dag, det er kanskje ikke i nærheten av oss, men vi har dem og de er ganske triste situasjoner,siden menneskerettighetene er krenket,det er i den filmen ingen er frie og ingen blir frelst fra å være i hendene på dem som er over dem,Jeg har lært at selv om vi har problemer som overvelder oss så mye, og vi slutter å kjempe,hvis vi var i den situasjonen som ville være vår? Jeg tror vi bør ta ting mens de kommer og på den beste måten å få det vi foreslår,kjempe for å få det slik denne mannen gjorde for å ha familien sammen,veldig bra film.

 11. Sandra Bustos Montoro på 31 May, 2016 ved 11:13

  Jeg likte denne filmen forholdene som voksne og barn i Afrika er veldig harde og veldig triste

 12. Esteban Andrés Suarez på 21 May, 2014 ved 18:38

  Gonzalico du er en maskin, du er motoren til instituttet fordi takket være deg har ikke dette prosjektet noen slutt, holde det opp sprekk!! :( ;) ;)

 13. Bilal Homami on 21 May, 2014 ved 18:34

  Filmen virket bra for meg, for i dette livet hvis du ikke svetter for noe, vil du ikke få noe, derfor svettet Salomo mye og til slutt oppnådde han målet sitt som var å leve lykkelig rundt familien. :)

 14. rocio santiago på 20 May, 2014 ved 14:01

  Jeg likte filmen mye fordi det ikke er noe penere enn å se en far kjempe for familien hans, hovedpersonen gjør alt for at sønnen hans skal komme seg ut av alkoholverdenen, narkotika og vold som opprørerne hadde introdusert ham i. God film å reflektere over konfliktene som oppstår på det afrikanske kontinentet og barnesoldaters situasjon i verden.

 15. desiree omara på 20 May, 2014 ved 13:53

  å filme “Bloddiamant” Jeg fant det veldig ekte fordi dessverre de situasjonene finnes i den verdenen vi lever i. Noe av det jeg likte mest med filmen er å se hvordan faren foretrekker å risikere livet for sønnen sin til tross for at han visste at sønnen på grunn av opprørerne kom til å avvise ham., men likevel klarte han å overbevise ham takket være kjærligheten han hadde, tar ham ut av det dårlige livet han hadde blitt tvunget til å leve. Han har også likt meg som til slutt smugleren (DiCaprio) Han foretrekker å returnere diamanten og la far og sønn gå for å gjenopprette sin familie, og alle kan finne ut om den ulovlige trafikken i bloddiamanter i Sierra Leone.

 16. ikram på 20 May, 2014 ved 13:39

  Jeg likte filmen virkelig fordi den viser omstendighetene som barn og voksne må gjennom i Afrika , men det jeg ikke likte har vært de stakkars barna .., men jeg elsket filmen!

 17. Ahmed videre 20 May, 2014 ved 13:37

  Jeg likte filmen, for til tross for at den er fiksjon, handler den om problemer som skjer på det afrikanske kontinentet som: våpensalg, trafikken av diamanter og mangelen på menneskerettigheter som de må lide. Jeg likte faren som ikke hadde noe imot å dø for sønnen, og til slutt klarte han å gjenforene sin familie. På den annen side er filmen veldig underholdende, Det har mye action. Hvis du vil lære og glede deg over god kino, er dette båndet ditt.

 18. david på 20 May, 2014 ved 13:23

  filmen virker veldig bra for meg ,fordi du skjønner hvor vanskelig livet er og hva en far vil gi for sønnen * Jeg ANBEFALER DET *

 19. Kariima på 20 May, 2014 ved 13:16

  Jeg synes det er veldig bra film ,siden det snakker om fattigdommen i Afrika og hva de kan gjøre for en diamant , å drepe sine egne slektninger , men det virker veldig bra film .

 20. Youness Mardi på 19 May, 2014 ved 13:53

  Jeg liker denne filmen mye fordi den representerer virkeligheten. Afrika er et av land med mer ressurser, men det er et fattig og underutviklet kontinent. det er mindreårige barn som jobber på fabrikkene ,slåss kriger, det er synd. utviklede land må hjelpe og ikke se den andre veien . Du må stoppe disse galskapen.

 21. najat ajjaji savanista på 11 June, 2013 ved 21:03

  Jeg likte den filmen fordi den lærer oss mange ting. I den vises barnesoldater som lever et veldig hardt liv. Det er veldig trist fordi de drar fordel av dem på en veldig overdrevet måte. Disse barna lærer dem å være voldelige og drepe i kaldt blod, og det er fryktelig. Heldigvis lever vi ikke denne situasjonen, men i mange konflikter som oppstår i land i Afrika og Asia, barnesoldater er en vanskelig realitet å forstå. Land gjennom FN bør forene og kjempe mot denne situasjonen. På den annen side vil jeg fremheve styrken og motet til faren fordi han ikke stopper før han ser etter sønnen og gjenforener familien sin.

 22. souad på 10 June, 2013 ved 14:42

  Den filmen lærer oss mange ting som at mens vi er på skolen jobber det barn, og i tillegg til at de har drept familiene sine og tvunget dem til å drepe uskyldige mennesker i de harde krigene, og det som plager meg mest er at de gjør det bare for å få diamanter , uansett alt barn lider.

 23. chayma blomster blomster blomster lurer på 3 June, 2013 ved 14:41

  i begynnelsen virket denne filmen stygg og veldig dårlig, men så skjønte jeg at det er en super bra film, selv om det er vondt å se noen sekvenser, den er fremdeles fantastisk fordi du lærer mye. Det jeg likte mest, er at fiskeren til sønnen og familien hans kan gi og gjøre hva som helst… Jeg ville gi livet for familien min :) . Jeg elsker mamma M… xD¡

 24. Younes Kharroubi på 3 June, 2013 ved 13:39

  Filmen er veldig spennende og vi må lære å respektere og kjempe for menneskerettigheter, som kontinuerlig krenkes i filmen. Det er sant at det er sekvenser som er veldig voldelige og lærer krigens grusomhet. Men jeg elsker filmen..

 25. zacaria ngadi på 3 June, 2013 ved 13:32

  Veldig bra film, siden det snakkes om fattigdommen i Afrika og hva folk kan gjøre for en diamant, drepe sine egne landsmenn, Jeg anbefaler uansett denne filmen.

 26. zacaria ngadi på 3 June, 2013 ved 13:29

  Veldig bra film, siden det snakker om fattigdommen som eksisterer i Afrika og hva de kan gjøre for en diamant, dreper de sine egne slektninger, Jeg anbefaler uansett denne filmen…!!

 27. Mehdi 4ªB på 3 June, 2013 ved 13:28

  Denne filmen virker veldig spennende og veldig realistisk for meg. Det er også en måte å vite hvordan andre mennesker lever over hele verden, lever dessverre for dårlig, og det er ikke hyggelig. Jeg har lært mye og takker for at du ga oss muligheten til å lære mer om dette

  • Isabel på 4 June, 2013 ved 23:46

   Medhi, vi må gi deg et godt merke på engelsk!!!

 28. Nouhaila på 3 June, 2013 ved 13:24

  Denne filmen er veldig spesiell fordi vi med denne filmen kan lære og verdsette de tingene vi har. Denne filmen viser barnesoldater som lever et veldig hardt liv, dopet, drepe mennesker uten å føle. Transformere dem til ekte psykopater.

 29. Hqamza Echaibi 4ºB på 3 June, 2013 ved 13:18

  Det er en flott film og anbefales på det sterkeste, selv om den i flere scener er voldelig, det hjelper oss med å tenke på situasjonen der mange tredjelandsland lever, noe som er veldig trist fordi vi ser at de utnytter dem på en veldig overdrevet måte ved å ta bort eiendelene sine og utnytte dem, og det er virkelig veldig trist.

 30. rafa amdor cuchibiri på 27 May, 2013 ved 14:58

  Jeg har lært at kriger er harde fordi tusenvis av mennesker dør og at mange mennesker blir værende hvis de har familie fordi de ødelegger livene deres. Bloddiamanter oppnås med mange menneskers lidelse. For ulykke kriger for noen blir en veldig lukrativ virksomhet (våpensalg, leiesoldater, osv.). På den annen side situasjonen til barnesoldater som lærer å hate og drepe mennesker, det er dramatisk.

 31. Hakiima på 27 May, 2013 ved 14:49

  Det er en ganske bra film., Du kan glede deg over det hvis du virkelig forstår hva som skjer i andre land og hvordan kriger kjemper, slagsmålene osv.
  Det er ting de deler i sitt personlige liv ,det er rart for oss selvfølgelig,
  fordi vi ikke lever som de situasjonene , men de som lever disse situasjonene, er de som lider av dem og
  de deler dem…

 32. soufiane maghribi på 27 May, 2013 ved 14:32

  Jeg likte denne filmen fordi de barna ikke trenger å drepe andre mennesker du må studere og ha moro av livet og gjøre gode ting. Land bør forene seg og kjempe mot denne situasjonen.

 33. yassin azghough på 27 May, 2013 ved 14:28

  Jeg liker ikke det fordi barn ikke skal drepe noen, og barn vil forbli livet som soldater . og de skulle studere dem.

 34. Desirée Gómez på 27 May, 2013 ved 14:17

  Filmen er veldig pen, hva familiene i disse landsbyene lider og barna som er hentet fra familiene deres og lærer dem bare det verste, faren er veldig modig fordi han ikke slutter før han ser etter sønnen og er sammen med familien, Jeg anbefaler at du ser det :)

 35. Fatima R3 på 27 May, 2013 ved 14:16

  Denne filmen er veldig bra og fortjener en pris for hensynet til å lære oss i hvilket samfunn vi lever som hyklere, som er i stand til å bruke de mest uskyldige (barna ) å gjøre dem om til barnesoldater ;skruppelløse mordere eller tilsynelatende resonnement .

 36. Sabah Choukri Malik på 27 May, 2013 ved 13:47

  Jeg synes denne filmen er veldig bra, og verdt å se, fordi det sier perfekt hvordan situasjonen er i noen afrikanske land. Og vi kan også innse hvordan disse menneskene ofrer seg bare slik at familiene deres lever i fred og at de ikke tar barna sine til å oppføre seg som soldater (for ikke å si "ARBEID" siden de ikke blir betalt med noe, bare ved å lære dem hat). Land i situasjoner som dette har ingenting i hendene. Vi bør bli med oss alle, de som skal ha mer makt enn de i sør, og hjelpe dem ut av den elendigheten ... For hvis vi fortsetter slik, tviler jeg på at verden kommer foran. VI SER IKKE PÅ! I stedet for å gå til å ta de gode ressursene de har, la oss prøve å hjelpe og ikke dra nytte av de svakeste.
  Jeg ser ikke det rart at de oppfører seg slik hver gang de ser en utlending ... normalt at de kommer sånn, siden de bare drar for å dra nytte av dem. Vel, jeg ser filmen perfekt

 37. jose antonio el gordo på 27 May, 2013 ved 13:44

  Filmen er veldig vakker fordi du innser hvor vanskelig livet er og hva en far vil gi for sønnen hans, så han er vakker og jeg anbefaler det:)

 38. cello triks stjerne 4ºB på 27 May, 2013 ved 13:42

  Jeg likte virkelig denne filmen fordi den viser omstendighetene som voksne og barn i afrikanske landsbyer og landsbyer må gjennom. Fordi media viser hva han vil og ikke viser oss den tøffe virkeligheten. De kidnapper folk for å tvinge dem til å gjøre dårlige og dumme ting som KILL, FORBRUKNINGSMIDLER OG ALKOHOL, Å VAGOS OG IKKE Å STUDIE osv. Konklusjon verden blir galere hver dag, og vi gjør ikke noe fremover, vi går tilbake som cacrejos.

 39. juan ramon på 27 May, 2013 ved 13:35

  Jeg likte filmen, og jeg lærte mange nye og interessante ting, men det jeg ikke likte, har vært barnesoldaters liv..
  Uansett er det en film, Gonzalo hilsener fra din beste student haha..

 40. Mohamed El Haddoumi videre 27 May, 2013 ved 13:26

  Jeg likte ikke filmen fordi disse barna ikke skulle drepe men glede og studere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

EspañolCatalàEuskaraGalegoItalianoFrançaisEnglishDeutschNederlandsDanskEsperantoSvenskaNorskPolskiРусскийSlovenščinaPortuguês日本語Malti우리말Türkçeپارسی中文(简体)עבריתالعربيةاردو
Angi som standard språk
Rediger oversettelse

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Ofrecemos el mejor servicio profesional en Diseño & Desarrollo Web, Diseño Gráfico Profesional, Tiendas Online, Aplicaciones Web, Aplicaciones Móviles [ IOS & Android ] & Formación para Empresas. Visítenos!