SKAL VI DANSE?

13 October, 2013
av

“Det er alltid lurt å lytte til den lille store vismenn av huset. Denne videoen har blitt fanget, og redigere manus av, rådene som best vet å gi barna: bekymringsløse liker å gjøre det de liker. Og alt kommer til å træ en karriere råd for de som er ute for å få penger og jobb stabilitet.

“Hensikten med denne videoen er å minne foreldre nedsenket i en kulturell dynamisk arbeid og forbruk, at barn er barn, og bør spille og nyte sin barndom og støtte sine mål og drømmer og selvfølgelig… spille med dem. Besettelse å skaffe den beste, kan blinde oss og gjøre oss glemme de tingene som gir mening til våre liv, De har også transmitiéndoselo”, Video forklarer beskrivelsen av JAF Productions. ” “Dedikert til mine foreldre, men ville at hun skulle ha "en god’ arbeid alltid har gjort 'dans’ meg. En mi er, som er hovedpersonen i denne historien. Gjøre mitt mujer, uten det ville ikke ha vært mulig å gjøre”, legger.

Hovedpersonen i denne korte heter Malena -forklares i kommentarfeltet forfatteren av video, José M. Anguiano- og ønsker å være en danser. I Dailymotion ha sido sett tilfeller Un Millon ganger i 20 dager”.

Source: http://www.huffingtonpost.es/2013/10/10/bailamos-video-padre-e-hija_n_4077468.html

e-post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

EspañolCatalàEuskaraGalegoItalianoFrançaisEnglishDeutschNederlandsDanskEsperantoSvenskaNorskPolskiРусскийSlovenščinaPortuguês日本語Malti우리말Türkçeپارسی中文(简体)עבריתالعربيةاردو
Angi som standard språk
Rediger oversettelse

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Ofrecemos el mejor servicio profesional en Diseño & Desarrollo Web, Diseño Gráfico Profesional, Tiendas Online, Aplicaciones Web, Aplicaciones Móviles [ IOS & Android ] & Formación para Empresas. Visítenos!