BRYLLUP (Short Film)

27 January, 2013
Ved

 

"Mirta er cubansk og bor i Madrid. Ligesom mange indvandrere, der arbejder om rengøring. I dag kl 18:00 gifter sig med sin datter. Men intet går som hun har planer, og ankommer til brylluppet er sværere end det ser ud. "

Det skærer Marina Seresesky, viser ømhed og solidaritet. På trods af de tilbageslag og forhindringer, som moderen er, takket være den solidaritet, forståelse og empati for deres umiddelbare omgivelser vil være i stand til at nyde en meget speciel måde ægteskabet mellem hans datter. På den anden side, arbejdet, fortæller den kamp og mod alle indvandrere overalt i verden kæmper for at klare, væk fra deres familier og alle de minder og oplevelser, der har markeret dem som en del af befolkningen.

Den anden dag i skolen. en elev af min undervisning var især trist og sorgfuld,( hun kan lide hans familie er marokkanske). Adspurgt om, hvad der var galt. Han kiggede på mig med glasagtige øjne og fortalte mig, at hans bedstefar var død, og i tre år har jeg ikke se det og ikke længere ville være i stand til at se. Pludselig en følelse af hjælpeløshed og sorg invaderet mig hele kroppen. Desværre historier hvordan er du og mere alvorlig, er almindelige blandt dem, der er væk fra deres lande.

Muchas gange i stop-selv, hvor svært og kompliceret det kan være liv i disse grupper, og i stedet forsøge at forstå og forstå deres situation, mest, vi gør, er stigmatiserer med en serie af stereotyper og fordomme, som kun hjælper med at fordreje og benægte sandheden af ​​deres liv. Som Confucius siger i en af ​​hans ordsprog "... entristécete ikke fordi mænd ikke kender, men fordi du ikke kender mænd ". Det er tid til at sætte os i andres sted forsøger at forstå det og ikke bare forsøge at påtvinge vores dømmekraft altid.

Jeg dedikerer dette til alle de indvandrere, der er væk fra hjemmet (Jeg er nu mindet om en række familie og venner, at den økonomiske krise og manglende forventning i dette land er nødt til at kæmpe for deres drømme uden for vores grænser) og som mine elever og især til dig, Sanae.

e-mail

5 Responses to BRYLLUP (Short Film)

 1. alex mejias on 16 December, 2015 at 18:06

  Este vídeo muestra la dificultad que tiene la gente que ha emigrado a otro país para contactar o ir a celebraciones familiares como un entierro, una bodaA pesar de la dificultades que le van surgiendo hace todo lo posible para poder llamar a su hija el día de su boda mostrando lo que una madre puede hacer por sus hijos por muy lejos que estén.

 2. Brisa Rodriguez on 16 December, 2015 at 13:07

  La madre y amigos a pesar de estar a miles de km dela boda de su hija se arreglan y todo para llamar a su hija por telefono y celebrarlo
  este corto no lo he entendido muy bien…..

 3. menana on 23 March, 2013 at 21:05

  Me a gusta. el corte porque te enseña el sufrimiento de los emigrantes que esta lejos de de sus familia y asi lo puedes entender mas

 4. Hamza Echaibi on 15 March, 2013 at 14:41

  Es espectacular lo que esta señora hace por asistir a la boda de su hija aun estando a muchos kilómetros de distancia y eso demuestra lo que puede hacer una madre por su hija/o que hasta deja su trabajo. Es asombroso

 5. Anouar Saad Moussaoui er 15 March, 2013 at 14:33

  Este corto, al principio no lo acabo de entender del todo ¿porqué la madre y las amigas se visten y se preparan para una boda que esta a miles de km?. Pero pese a todo llaman por teléfono y lo celebran. Qué no harían una madre por si hija.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

EspañolCatalàEuskaraGalegoItalianoFrançaisEnglishDeutschNederlandsDanskEsperantoSvenskaNorskPolskiРусскийSlovenščinaPortuguês日本語Malti우리말Türkçeپارسی中文(简体)עבריתالعربيةاردو
Sæt som standard sprog
Rediger Oversættelse

kritodesign.com |
Grafik & Web Design Studio

Vi tilbyder den bedste professionelle service i Web Design & Development, Professionel Grafisk design, Online Stores, Web Applications, Mobile Applications [ IOS & Android ] & Træning for virksomhedsejere. Besøg!