Into the Wild (MOVIE)

14 July, 2016
Ved

Hvem har ikke nogensinde tænkt på at bryde med alle konventioner, med den skide rutine, af denne verden, som vi lever corseted og start igen. I del, omhandler denne film er det. At forsøge at finde essensen af ​​livet og søge veje og måder til at hjælpe os med at finde os selv. Hovedpersonen tager en afgørende beslutning, der er ikke noget at leve livet, som det virkelig ønsker og ikke ønsker, at leve, deres forældre. Beslutter kapitaliseret være fri, at være opmærksom på sporet vej, og de valg, du foretager i sine dages ende. Alt dette i en kontinuerlig søgen mod felicidad.A dreje hele filmen er krydret med en vidunderlig soundtrack, Det ender med at blive en vigtig del af plottet og fotografere vilde når højder af æstetisk nydelse.

ENLACE CON EL LIBRO EN EL QUE SE BASO LA PELÍCULA EN PDF

librosalvaje

e-mail

2 Responses to Into the Wild (MOVIE)

  1. Gonzalo Carretero Cassinello on 22 April, 2013 at 22:01

    David has elegido una de mis películas favoritas; naturaleza, frihed, felicidad, consumismo, relaciones personales, el hombre como ser social. Son algunos de los conceptos y valores que se desarrollan en esta película. Cuando la termines de ver, quiero que me expliques que te ha parecido y que has aprendido con ella. Et knus, nos vemos en la biblioteca :D .

  2. David on 22 April, 2013 at 17:01

    Maestro soy David me he descargado una de tus pelis :D

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

EspañolCatalàEuskaraGalegoItalianoFrançaisEnglishDeutschNederlandsDanskEsperantoSvenskaNorskPolskiРусскийSlovenščinaPortuguês日本語Malti우리말Türkçeپارسی中文(简体)עבריתالعربيةاردو
Sæt som standard sprog
Rediger Oversættelse

kritodesign.com |
Grafik & Web Design Studio

Vi tilbyder den bedste professionelle service i Web Design & Development, Professionel Grafisk design, Online Stores, Web Applications, Mobile Applications [ IOS & Android ] & Træning for virksomhedsejere. Besøg!