Shall We Dance?

13 October, 2013
Ved

“Det er altid god ide at lytte til de små store vismænd af huset. Denne video er blevet fanget, og redigering scripted ved, de råd, der bedst ved, hvordan at give børn: ubekymrede nyde gør, hvad de kan lide. Y todo viene al hilo del consejo de estudiar una carrera de esas que tienen salida para tener dinero y estabilidad laboral.

“Formålet med denne video er at minde forældrene nedsænket i en kulturel dynamik arbejde og forbrug, at børn er børn, og bør spille og nyde deres barndom og støtte deres mål og drømme, og selvfølgelig… spille med dem. Besættelse af at skaffe de bedste, kan blinde os og gøre os til at glemme de ting, der giver mening til vores liv, De har også transmitiéndoselo”, Video forklarer beskrivelsen af JAF Productions. ” “Dedikeret til mine forældre, men ville have hende til at have 'en god’ arbejde altid har gjort 'dans’ mig. En mi er, der er hovedperson i denne historie. Gør min mujer, uden at det ikke ville have været muligt at gøre”, tilføjer.

Hovedpersonen i denne korte kaldes Malena -forklaret i kommentarerne forfatteren af ​​videoen, José M. Anguiano- og ønsker at være en danser. I Dailymotion ha SIDO set tilfælde Un Millon gange i 20 dage”.

Source: http://www.huffingtonpost.es/2013/10/10/bailamos-video-padre-e-hija_n_4077468.html

e-mail

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

EspañolCatalàEuskaraGalegoItalianoFrançaisEnglishDeutschNederlandsDanskEsperantoSvenskaNorskPolskiРусскийSlovenščinaPortuguês日本語Malti우리말Türkçeپارسی中文(简体)עבריתالعربيةاردو
Sæt som standard sprog
Rediger Oversættelse

kritodesign.com |
Grafik & Web Design Studio

Vi tilbyder den bedste professionelle service i Web Design & Development, Professionel Grafisk design, Online Stores, Web Applications, Mobile Applications [ IOS & Android ] & Træning for virksomhedsejere. Besøg!