Percebeiros (CURT DOCUMENTAL)

SINOPSI

"Curt documental dirigit per David Beriain sobre la història de Serxio Ces, percebeiro Cedeira, Galícia. Preseleccionat per als Premis Goya 2012. Rugeix el vent.. El mar colpeja els penya-segats. Dos metres de roca, aquesta és la franja d'aigua i oxigen en què creix el percebe. Dos metres on el mar s'acarnissa, on bat amb força mil · lenària. Una frontera d'onades i escuma en què Serxo i els seus companys lluiten per un mos de mar. Una frontera de valor i por. De temeritat i sentit comú. Dos metres sense marge d'error. Aquí viu el percebe. Aquí viu Serxo. 'Percebeiros’ és la batalla contra el mar d'uns guerrers que no es consideren herois. "

PERCEBEIROS

 

El mar del atlántico golpea los acantilados de la Costa da Morte, mentre que els percebeiros es juguen la vida per obtenir els percebes, tot un "plat de mar". Desafiando olas de más de nueve metros. Serxto nos relata su forma de vida , la dolorosa pèrdua de companys mentre desenvolupaven aquest treball tan dur i sacrificat. También tiene palabras de cariño para la mujer del marinero, trabajadora y siempre pendiente del mar. Nuestro protagonista con temor y aplomo y con mucha dignidad se enfrenta a diario a su modo de vida. Se siente feliz desarrollando su trabaja a pesar del peligro constante al que está expuesto él y los suyos. Un treball que exigeix ​​gran agilitat i un cap molt freda. En el qual l'home es fon amb la natura en una comunicació constant, siendo la vista y el oído, el único seguro para entender y medir las sacudidas del mar. Que igual que lo golpea le ayuda a vivir a él y a su familia.

email

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!