ORIGAMI (CURT D'ANIMACIÓ)

7 Novembre, 2012
Per

Potser en un primer moment pugui semblar una mica complex aquest curt d'animació, el que no hi ha dubte és el preciosisme amb què ha estat creat. Són molts els valors i conceptes que ens trobem en aquesta petita obra d'art. El respecte cap a la gent gran, la importància de la cultura i les nostres tradicions i sobretot la bellesa de la creació de l'ésser humà a través de les seves mans, la qual cosa implica un esforç, que es va veient recompensant en cada un dels plecs de paper que van marcant la fesomia de la figura de paper. Aquest valor de l'esforç com a via ens apropa al món artesanal en contraposició al món en què vivim on la tecnologia ha desnaturalitzat en part l'essència de l'ésser humà.

 

email

4 Les respostes a ORIGAMI (CURT D'ANIMACIÓ)

 1. LA MEJOR ANIMACIÓN: Origami - RZ100arte en 10 Març, 2016 en 20:44

  [...] cargado de sensibilidad y valores positivos que como bien nos dice Gonzalo Carretero en el blog Educación y Medios Audiovisuales nos dará pie para poder reflexionar con nuestros alumnos sobre cuestiones tan importante como el [...]

 2. Jesús on 28 Gener, 2013 en 07:06

  Moltes gràcies, Daniel, per la informació i per haver-me facilitat el curt per al llistat. També per mostrar aquest interessant bloc.
  Una abraçada

 3. Daniel Mayoralas en 8 Novembre, 2012 en 10:39

  Un curtmetratge espectacular. Que no només tots els valors que comentes a l'entrada, sinó que també ens mostra altres formes d'ensenyar en altres cultures. Quantes vegades haurà vist el nét fer al seu avi la figura del drac? el valor de la imitació com a forma d'aprenentatge, un mètode molt comú en orient, el no frustrar davant els fracassos i seguir endavant fins a aconseguir-. Un curtmetratge que m'ha encantat.

  • Gonzalo Carretero Cassinello en 8 Novembre, 2012 en 21:05

   Cierto.Imitación,constància,determinació,enteresa,són molts els valors que tanca aquest delicat curt. Gràcies pel teu comentari. Una abraçada.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!