ELS BLANCS DE LA IRA

Els albins a Tanzània són mutilats o assassinats per utilitzar els seus òrgans en conjurs de màgia negra. Els falsos mites que estan maleïts o porten mala sort els han convertit en blanc de la ira bruixots i bruixots. Jon Sistiaga s'introdueix en aquestes xarxes i ens revela un món desolador de creences ancestrals on l'ésser humà encara pot ser sacrificat.

-

Más información: http://elpais.com/elpais/2014/01/09/planeta_futuro/1389285401_409477.html

email

One Response to ELS BLANCS DE LA IRA

  1. Eduardo Cassinello en 22 Gener, 2012 en 19:05

    Les creences són tan antigues com l'home. El que més (em) crida l'atenció és que assumeixin el color de pell d'un estranger i condemnin el d'un albí: un color més cru. Si el problema no és el color, assegureu-vos de que vingui a tu, i ho plantegen des de la perícia de xamans, bruixots i altres Dives de l'ocult per què no pensen, per extensió, que els estrangers hem estat víctimes del fashion-victim carnal dels xamans o els bruixots?

    Esperem que els diners no sigui la raó per la qual es permetin parlar amb «Cossos d'un altre color».

    …i com diu l'Eclesiastès: el nombre d'imbècils és infinit.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!