CAP RUTES SALVATGES (PEL · LÍCULA)

14 Juliol, 2016
Per

Qui no ha pensat alguna vegada a trencar amb tots els convencionalismes, amb la maleïda rutina, d'aquest món tan encotillat en què vivim i començar de nou. En part aquesta pel · lícula tracta d'això. D'intentar trobar l'essència de la vida i de buscar rutes i camins que ens ajudin a trobar-nos a nosaltres mateixos. El protagonista pren una decisió vital, que no és altra que viure la vida com realment vol i no com volen que la viva, seus progenitors. Decideix ser Lliure en majúscules, sent conscient del camí que traça i les decisions que pren fins a la fi dels seus dies. Tot això emmarcat en una continua recerca cap a la felicidad.A seu torn tota la pel · lícula es troba adornada amb una meravellosa banda sonora, que acaba sent part essencial de la trama i una fotografia salvatge que arriba a cotes de gaudi estètic.

ENLACE CON EL LIBRO EN EL QUE SE BASO LA PELÍCULA EN PDF

librosalvaje

email

2 Les respostes a CAP RUTES SALVATGES (PEL · LÍCULA)

  1. Gonzalo Carretero Cassinello en 22 Abril, 2013 en 22:01

    David has elegido una de mis películas favoritas; naturaleza, llibertat, felicidad, consumisme, relaciones personales, el hombre como ser social. Son algunos de los conceptos y valores que se desarrollan en esta película. Cuando la termines de ver, quiero que me expliques que te ha parecido y que has aprendido con ella. Una abraçada, nos vemos en la biblioteca :D .

  2. David on 22 Abril, 2013 en 17:01

    Maestro soy David me he descargado una de tus pelis :D

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!