GATTACA

Com sé que aquesta pel · lícules la aneu a veure a classe amb Laura aquí us deixo el tràiler, la sinopsi i un guia didàctica per poder treballar la pel · lícula tant en Ciències Naturals, com en Biologia, Química, Ciència, Tecnologia i Societat ,Economia i Ètica. Nosaltres des de l'assignatura d'educació ètic cívica tractarem els límits ètics de la investigació científica, la relació entre Ciència i poder i li caràcter totalitari i deshumanitzats de la societat futurista que ens presenta la pel · lícula, relacionant-la amb el llibre de Aldoux Husley un Món Feliç i amb pel · lícula de Blande Runner que vam veure en el primer trimestre.

Sipnosis

Sent nen Vincent descobreix que és un “no-vàlid”, una persona concebuda naturalment i no, com el seu germà Anton, mitjançant disseny genètic. Això li destina a una vida inferior en una societat en la qual la majoria porta una càrrega genètica superior a la seva. Però des d'un episodi de la seva infància, en el qual salva al seu germà “perfecte”, Vincent sembla disposat a rebel · lar ja que aspira a ser pilot espacial, alguna cosa vetat als “fills de Déu” com ell. Amb la col · laboració d'un traficant, suplantarà a Jerome, un ésser genèticament superior però paralitzat després d'un accident. Des de llavors Vincent (ara Jerome) aconsegueix entrar a la corporació Gattaca però ha de vigilar constantment per no ser descobert per un sistema molt sofisticat que revisa constantment el material genètic dels empleats. Allà coneix una dona que l'admira al considerar-lo un especímen superior. Tot sembla anar d'acord amb els plans de Vincent fins que es produeix una sesinato i es deslliga una investigació a la qual Vincent no podrà burlar.

Guia Docent

 

email

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!