AL COSTAT DE LA VIDA

29 Febrer, 2012
Per

Al costat de la vida "és un curtmetratge de caràcter solidari per al foment de la donació d'òrgans, presentat per la Coordinadora de Trasplantaments d'Aragó, l'associació Alcer Ebre i La O.N.T. El projecte està patrocinat pel Govern d'Aragó i produït per la productora audiovisual IMGENIO en col · laboració amb OVIDE i A RODAR.

LA PRODUCCIÓ

El curt, protagonitzat per l'actriu guanyadora d' 2 Goya Candela Peña, va ser rodat al gener de 2008 en Cinema Alta, en diverses localitzacions de la ciutat de Saragossa, sota la direcció d'Ignacio Bernal, la producció d'Angel Esteban i amb el guió escrit per Ana Blasco i Ignacio Bernal. Cal destacar també, la direcció de fotografia de Beatriz Orduña o la banda sonora composta per Sergio Lasuén i Interpretada pel Grup Enigma.

SINOPSI

La història explica com una mare (Candela Peña) s'enfronta a la decisió més difícil de la seva vida, donar els òrgans de la seva filla Ana (Mónica Forts) després de patir un accident de moto terrible amb 15 anys, es troba en coma per mort cerebral. D'aquesta decisió, a la qual molta gent en la vida real s'enfronta, dependrà la vida de moltes persones que necessiten d'un trasplantament per poder seguir vivint.

Font: http://www.enelladodelavida.es/

email

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!