EL GRAN ZAMBINI

En l'extraradi d'una ciutat encara perduren les restes d'un antic circ. Allà, en una caravana, viuen un nan, el fill i la dona. El nen s'avergonyeix del nanisme del seu pare i evita que el vegin al col · legi al costat d'ell. El pare, per guanyar-se el respecte i l'admiració del seu fill, es veu capaç de fer qualsevol cosa.

Amb aquest video podem tractar temes tan complexos com la relació entre pares i fills, l'amistat, la enterza, la dignitat i els prejudicis.

http://www.auladecine.es/contenidos/fichas/el_gran_zambini.pdf (en aquest enllaç apareix una fitxa didàctica de la pàgina web, Aula de Cinema.)

 

email

6 Les respostes a EL GRAN ZAMBINI

 1. Anouar Saad Moussaoui és 15 Març, 2013 en 14:54

  M'ha agradat aquest curt perquè malgrat el avergonyit que era l'infant, que fins i tot quan venia el seu pare a recollir del col · legi el seu fill es quedava a classe fins que sortien tots els alumnes i després sortien així que el seu pare li va demostrar que era un heroi anant a l'espai i portant la bandera que planto els EUA.

 2. Asmaa és 15 Març, 2013 en 14:41

  Hem d'acceptar als pare siguin com siguin, Això causa que el nosaltres no ignorar.

 3. Hamza Echaibi on 15 Març, 2013 en 14:21

  Em sembla molt bonic perquè tot i que el fill d'Zambini s'avergonyeix d'ell segueix lluitant perquè el seu fill canviï d'idea sobre ell. Fins que endevina el hobby del seu fill i fa qualsevol cosa per aconseguir-. Això si que és un bon pare.

 4. Hakima on 14 Març, 2013 en 10:25

  És un curtmetratge que ens ensenya a pensar d que el nostre pares són realment capaços de fer qualsevol cosa per nosaltres.

 5. Mohamed el Haddoumi a 14 Març, 2013 en 09:26

  No em agradat en un primer moment, l'actitud del noi a amagar, cada vegada que anava el seu pare a l'escola. Sempre sortia l'últim, perquè els nens no ho veiessin amb ell. Al final el seu pare, li va donar una lliçó que mai oblidarà. Fent tot el possible per guanyar-se l'afecte del seu fill.

 6. pepe el Berenguel 14 Març, 2013 en 09:24

  és un vídeo que reflecteix el qe un pare és capaç de fer pel seu fill, tenint nanisme, supera les seves pròpies metes i fa alguna cosa del que mai imagino qe fos capaç.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!