CRÒNIQUES “DONES SUPERVIVENTS”

20 Febrer, 2012
Per

 • Van ser víctimes de violència de gènere però ara són supervivents
 • Cròniques els dóna veu a cara descoberta perquè altres dones perdin la por
 • Van rebre ajuda de la Fundació Ana Bella, una entitat que ajuda en cadena
 • Aposten per donar poder a la dona perquè denunciï i comenci de nou
email

10 Les respostes a CRÒNIQUES “DONES SUPERVIVENTS”

 1. Sara 4ºA. en 15 Març, 2012 en 17:47

  Primer,enhorabona,a totes aquelles dones que han decidit donar el pas de sortir de la violència de gènere,això és molt important,totes les dones les que pateixen violència haurien de reaccionar,ja que per por,no ho hacen.Piensan que la vida és res més que patiment,i no saben que darrere pot esperar-un camí directe a la felicitat,sense haver d'obeir per molt malament que soni als seus maridos.Muchos d'aquests aprofiten i les amenacen de matar-,que poca valentia per la seva banda,negar-li la llibertat a una persona .. No dic aquestes paraules per dir-,sinó molt concuerdas i reflexionades ja que aquest cas,on viu la meva àvia,hi ha una dona afectada,i té una ordre d'allunyament del marit,ha fet tot el que no et pots imaginar,per evitar que si el marit arribés a entrar a la casa,no arribés a matar,perquè estava amenazada.Por la resta,molt bonic el vídeo.

  • Gonzalo Carretero Cassinello en 15 Març, 2012 en 22:05

   Totalment d'acord Sara, una abraçada gegant per a totes aquestes superherois anònimes que han aconseguit gràcies a la seva valentia i enteresa sortir d'una situació de maltractament i un deu a associacions com Dones supervivents que des de la seva pròpia experiència ajuden a tantes dones a donar el pas per poder tenir una vida . Bon comentari: D

 2. Silvi López 4t A en 13 Març, 2012 en 20:59

  És increïble que en aquest món es de tantíssima violència de gènere i que les dones ho passin tan mal.La majoria de les dones no són capaços de plantar cara a aquests maltractadors perquè temen que els pegui o que els faci alguna cosa als seus fills, que per a elles és el més preuat en aquest món.
  El que fa aquesta associació de dones que han passat per aquesta mateixa situació és bo, perquè intenten ajudar les víctimes i donar-los consells, qui millor que elles per fer-ho.
  En conclusió crec que a penes que en una llar, es d'aquest tipus de violència .. per molt dur que sigui no deurien permancer callades .. si no que haurien d'actuar i deixar de patir.

 3. José Flores en el quart 11 Març, 2012 en 16:32

  La violència de gènere, pot començar a ser un greu problema en una parella si des d'un principi no hi ha respecte. L'home i la dona en una parella deuen ser tractador per igual i tots dos han d'ajudar a casa, quan comença a haver violència cal parar-li els peus al maltractador des d'un principi, per que si no es fa per por, després veiem les notícies que malauradament veiem. Cal donar gràcies a associacions com Ana Bella que poden ajudar a dones maltractades.

 4. Patrick quart en 7 Març, 2012 en 19:21

  Que dir, un vídeo impactant i amb tota justícia, teu a la tele només veus mortes, atacades, dones cridant i la gent pensa que prefereix que els insultin o pegen una mica a morir, però d'aquesta situació es pot sortir, lluitant i recorrent a la llei i moltes vegades les associacions d'aquest tipus ajuden. Crec també que cal tractar això d'arrel i tallar des del primer símptoma
  Una salutació
  Patricio García Avendaño El quart

 5. Rubén Fernández a la cambra 7 Març, 2012 en 16:16

  Jo penso que la violència de gènere cal tractar des del moment en què es percep, per que si no és així es pot arribar a situacions extremes de maltractament. Des del meu punt de vista la violència de gènere es produeix per que els homes pensen que les dones són de la seva posesión.Bastante bé el vídeo.

 6. Houyam 4C a 6 Març, 2012 en 22:34

  la violència és una cosa seriosa, però mes seriós és que ningú faci res, nosaltres no som el sexe feble,no és culpa nostra és culpa del masclisme, que no ha d'existir mes quan la gent pugui arribar a saber alguna cosa d'això i tot i així no fer res.
  No hem de quedar callades, sigui a les nostres cases oa les d'amics o veïns o fins i tot gent que no coneguem. No és just callar sobre els drets de les dones mentre que són maltractades per homes d'una mala mentalitat.
  És molt trist seguir parlant avui en dia sobre la violència contra la dona. Dones maltractades pel simple fet de ser-ho, altres que si cuinen malament , que si no treballen bé a casa, que si aixequen la veu i tantes tonteries que avegades són fins acceptades per les dones mateixes, per por o per pensar en els seus fills que es poden quedar sense pare. I que fan ?? Callen és, DONCS NO !!!! Dede segles i segles les dones volien igualtat i amb el silenci no s'aconsegueix RES!!, un dia calla 01:00 després l'altra i després totes en silenci esperant el dia en què es digui que va morir maltractada per la seva marido.Cambiar la situació pot ser difícil, però el silenci és àdhuc pitjor !!
  Tenim dades que la majoria de les dones al món no moren per fam o per misèria, si no per buscar maltractades!!!!! És una vergonya dir aquesta dada al segle XXI.Tal vegada podriem educar des d'una primerenca edat les noves generacions masculines en el respecte dels valors i drets de les dones com a éssers d'igualtat i es lograria a més de protegir les dones que són actualment , canviar la mentalitat masculina en un futur, d'aquesta manera almenys aconseguir disminuir la immensa quantitat de dones que avui són víctimes de violència en tot sentit, no només física sinó també laboral, moral, sexual, etc.

  • Gonzalo Carretero Cassinello en 6 Març, 2012 en 23:12

   Totalment d'acord Houyam. Nosaltres estem en part aportant el nostre granet de sorra perquè aquesta situació canviï, mitjançant el desenvolupament d'una educació no sexista basada en el respecte i la igualtat de gènere. En l'educació hi ha la clau per poder invertir la situació. M'ha agradat molt el teu comentari i ja saps que jo no vaig a es l'únic que ho va a llegir. Tingues en compte que les teves paraules no només es queden a l'aula sinó que arriben gràcies a internet centenars de persones d'arreu del món. I això és genial.

 7. Angelica i Raquel 4a A on 6 Març, 2012 en 16:25

  pensem que cap dona ha de callar pel fet que les maltractin o bé psicològic o físic no han de callar deuen parlar pel seu bé i per les dels seus fills i no aguantar perquè no tenen perquè patir i ha d'aprofitar ja que tenen

 8. Rihab a 6 Març, 2012 en 15:38

  Crec que aquestes dones han hagut de patir molt en la seva vida. Però que gràcies als seus fills han tingut el valor de deixar i denunciar a qui les maltractava.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!