¿Ballem?

13 Octubre, 2013
Per

“Sempre és bona idea escoltar els petits grans savis de la casa. En aquest vídeo s'ha plasmat, amb guió i edició pel mig, el consell que millor saben donar als nens: gaudir sense preocupacions fent el que els agrada. I tot ve al fil del consell d'estudiar una carrera d'aquestes que tenen sortida per tenir diners i estabilitat laboral.

“El propòsit d'aquest vídeo és recordar als pares submergits en una dinàmica cultural de treball i consum, que els nens són nens, i que han de jugar i gaudir la seva infantesa i donar-los suport en les seves metes i els seus somnis i per descomptat… jugar amb ells. L'obsessió per procurar el millor, ens pot encegar i fer-nos oblidar les coses que donen sentit a la nostra vida, transmitiéndoselo també a ells”, explica la descripció del vídeo d' JAF Produccions. ” “Dedicat als meus pares que encara volien que tingués "un bon’ treball sempre han acabat 'ballant’ amb mi. A mi és, que és la protagonista d'aquesta història. Fer la meva dona, que sense ella no hagués estat possible fer-ho”, afegeix.

La protagonista d'aquest curt es diu Malena -explica en els comentaris l'autor del vídeo, José M. Anguiano- i vol ser ballarina. En Dailymotion ha Estat casos atesos Un Millon de vegades en 20 dies”.

Font: http://www.huffingtonpost.es/2013/10/10/bailamos-video-padre-e-hija_n_4077468.html

email

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!