Alaska i Dinarama (A QUI LI IMPORTA). Conformant la nostra AUTOESTIMA

8 Octubre, 2012
Per

L'autoestima és un sentiment d'acceptació i d'afecte a un mateix que ens porta a valorar ia apreciar-. Sorgeix a partir de l'autoconeixement o de la imatge que tenim de nosaltres mateixos, de com ens veiem i no té per què coincidir amb la idea que els altres tinguin de nosaltres.

Si volem treballar en la millora de la nostra autoestima. Hem de tenir en compte aquests tres aspectes.

Conocernos. Hem de ser conscients i valorar els nostres coneixements i destreses i alhora conèixer les nostres virtuts i marcar-nos uns objectius i la forma d'aconseguir.

Acceptar-. Aconseguir estar a gust amb la nostra imatge, amb la nostra manera de ser, independentment de l'opinió que puguin tenir els altres. En cap cas parlem de ser conformistes amb ser com som: es tracta d'apreciar el que ja som.

Assumir les responsabilitats de la nostra pròpia vida, no deixis que els altres decideixin per tu. És important que ens responsabilitzem del que decidim, el que triem i el que fem.

Doncs bé aquesta cançó d'Alaska i Dinarama ens pot ajudar en part a aprendre a acceptar-nos tal com som, la lletra de la cançó ens diu "La gent m'assenyala m'apunten amb el dit murmura al meu darrere ia mi m'importa un rave que mes em dóna si sóc diferent a ells no sóc de ningú, no tinc amo ". És evident que ens ha de donar igual el que pensi la gent, o almenys ens condicionar la nostra manera poder ser. Ens hem d'acceptar tal com som amb les nostres virtuts i els nostres defectes i per descomptat hem d'aprendre a triar i marcar el nostre camins i metes ja que estem obligats a decidir per nosaltres mateixos si volem ser realment lliure, com diu la lletra , "El meu destí és el que jo decideixo el que jo trio per a mi". Ara si en alguna cosa puc diferir de la cançó és en l'asseveració en què Alaska ens diu.. la soja ASI, i així seguire, mai canvien. Com us anireu adonant la conformació de la nostra manera de pensar i de la nostra personalitat és un procés lent i que es va desenvolupant al llarg de la nostra vida, a través de les nostres lectures, família, professors, amics i de les nostres experiències i vivències. No és una derrota modelar i canviar algun aspecte de la nostra personalitat si d'aquestes maneres aconseguim ser millors persones. Com hem dit no es tracta de ser conformistes, sinó d'apreciar com som i intentar aprendre i millorar cada dia.

email

4 Les respostes a Alaska i Dinarama (A QUI LI IMPORTA). Conformant la nostra AUTOESTIMA

 1. Nohaila El Hamyaoui on 14 Març, 2013 en 09:09

  Aquesta cançó és molt realista perquè diu que no hauríem d'interessar de les coses que pensen els altres en nosaltres, nosaltres som lliures. No importa la forma de ser una persona, que vista com vulgui i pensi el que cregui que és convenient. La majoria de les persones són molt críticantes i això ho hauríem de canviar ens tots.

 2. 41B a cello mañasestrella 14 Març, 2013 en 09:01

  Té moltíssima raó aquesta cançó perquè cal ser independent i no fer-li cas a la gent que pensa que et coneix però no sap res de tu. Perquè els que et critiquen no et volen ni et respecten. HEM DE CREURE EN NOSALTRES MATEIXOS i "cal passar de to". :)

 3. En el matí al 14 Març, 2013 en 08:55

  Estic súper d'acord amb aquesta cançó, Alaska intenta dir-nos que no ens hauríem de preocupar per la crítica de les persones cap a nosaltres. No ens hauria d'importar el que diguin de nosaltres perquè som lliures de pensar, vestir, i parlar del que vulguem, és un dels nostres drets, un gran dret que molts hem de respectar.

 4. Bahija Nadir on 17 Octubre, 2012 en 12:28

  Si estic d'acord, perquè el que diu la cançó i el text és més o menys com és aquest món. És cert, hi ha algunes persones no tenen autoestima i aquest vídeo, els vindrà bé a més d'un, per aprendre a saber guiar-te per la vida i ha no deixar-te portar per la gent.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!