POROKA (KRATKI FILM)

 

"Mirta je kubanska in živi v Madridu. Kot veliko priseljencev, ki delajo za čiščenje. Danes ob 18:00 se poroči z njegovo hčerko. Ampak nič ne gre, kot je načrte, in pridejo na poroko, je težje, kot izgleda. "

To znižuje Marina Seresesky, prikazuje občutljivost in solidarnost. Kljub oviram in oviram, s katerimi je mati, hvala za solidarnost, razumevanje in empatija njihovega neposrednega okolja bodo lahko uživali na prav poseben način na poroko svoje hčerke. Po drugi strani, Delo, pripoveduje boj in pogum vseh priseljencev kjerkoli na svetu borila za obvladovanje, stran od svojih družin in vseh teh spominov in izkušenj, ki so jih zaznamovali kot del ljudi.

Drugi dan v šoli. študent mojega mentorstva je bil še posebej žalostno in žalosten,( rada njegova družina so maroška). Na vprašanje, kaj je bilo narobe. Pogledal me je s steklenimi očmi in mi povedal, da je njegov dedek je umrl, in tri leta nisem videl in ne bi mogli videti. Nenadoma občutek nemoči in žalosti me je napadel celo telo. Na žalost zgodbe, kako sta ti in hujše, so pogoste med tistimi, ki so oddaljeni od svojih držav.

Muchas krat v ustavi, čeprav, kako težko in zapleteno je lahko življenje teh skupin in namesto tega poskušati razumeti in razumeti njihove situacije, Najbolj mi je zaznamovati z vrsto stereotipov in predsodkov, ki samo pomagajo, da izkrivljajo in zanikati resnico o svojem življenju. Kot pravi Konfucij v enem od svojih pregovori "... entristécete ne zato, ker ljudje ne vedo,, ampak zato, ker ne veste moških ". Čas je, da se postavimo na mesto druge poskušajo razumeti in ne le vsiliti našo presojo vedno.

Posvečam to za vse priseljence, ki so stran od doma (Zdaj sem se spomnil na številne družine in prijateljev, da gospodarska kriza in pomanjkanje pričakovanja v tej državi morali boriti za svoje sanje zunaj naših meja) in kot mojih študentov in predvsem za vas, Sanae.

email

5 Responses to POROKA (KRATKI FILM)

 1. alex mejias on 16 December, 2015 at 18:06

  Este vídeo muestra la dificultad que tiene la gente que ha emigrado a otro país para contactar o ir a celebraciones familiares como un entierro, una bodaA pesar de la dificultades que le van surgiendo hace todo lo posible para poder llamar a su hija el día de su boda mostrando lo que una madre puede hacer por sus hijos por muy lejos que estén.

 2. Brisa Rodriguez on 16 December, 2015 at 13:07

  La madre y amigos a pesar de estar a miles de km dela boda de su hija se arreglan y todo para llamar a su hija por telefono y celebrarlo
  este corto no lo he entendido muy bien…..

 3. menana on 23 Marec, 2013 at 21:05

  Me a gusta. el corte porque te enseña el sufrimiento de los emigrantes que esta lejos de de sus familia y asi lo puedes entender mas

 4. Hamza Echaibi on 15 Marec, 2013 at 14:41

  Es espectacular lo que esta señora hace por asistir a la boda de su hija aun estando a muchos kilómetros de distancia y eso demuestra lo que puede hacer una madre por su hija/o que hasta deja su trabajo. Es asombroso

 5. Anouar Saad Moussaoui on 15 Marec, 2013 at 14:33

  Este corto, al principio no lo acabo de entender del todo ¿porqué la madre y las amigas se visten y se preparan para una boda que esta a miles de km?. Pero pese a todo llaman por teléfono y lo celebran. Qué no harían una madre por si hija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EspañolCatalàEuskaraGalegoItalianoFrançaisEnglishDeutschNederlandsDanskEsperantoSvenskaNorskPolskiРусскийSlovenščinaPortuguês日本語Malti우리말Türkçeپارسی中文(简体)עבריתالعربيةاردو
Set as default language
 Edit Translation

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Ponujamo najboljše strokovne storitve v Web Design & Development, Professional Graphic Design, Spletno nakupovanje, spletne aplikacije, mobilne aplikacije [ IOS in Android ] In usposabljanje za podjetja. obisk!