Presentació


EDUCACIÓ I MITJANS AUDIOVISUALS

El que pretenem amb aquest projecte és dur a terme un acostament de les noves tecnologies als nostres alumnes a través de l'educació en valors. Es tracta per tant un espai orientat a l'estudi i coneixement dels mitjans audiovisuals com a eina per millorar la convivència a l'aula.

L'any 2012 va néixer el nostre blog i la veritat és que no ens podem queixar. Hem superat les 7000 visites, des dels punts més insospitats del planeta, s'han desenvolupat per ara 170 entrades, 39 categories i s'han publicat més de 412 comentaris. El treball desenvolupat ha estat reconegut pel Ministeri d'Educació a través del segell de la Xarxa Bones Pràctiques 2.0 del INTEF i mitjançant la publicació d'un article sobre el bloc en aquesta mateixa pàgina. Ens van convidar a desenvolupar una ponència sobre el bloc al CEP d'El Ejido i al seu torn el bloc en part també ha ajudat a que ens concedissin un Projecte d'Innovació sobre els mitjans audiovisuals, que a dia d'avui seguim desenvolupant amb els companys de l'IES. Vila de Vícar. Però sens dubte el més important d'aquest any ha estat el poder seguir desenvolupant amb tota la comunitat educativa aquest projecte, que m'atreviria a dir que encara està en bolquers. A través del bloc els alumnes han pogut expressar i compartir coneixements, han après a interpretar el llenguatge audiovisual passant de ser simples consumidors a prosumidors desenvolupant ells els recursos didàctics mitjançant la creació de curts i el desenvolupament de diverses entrades al bloc. Al seu torn el bloc ens ha permès interactuar i relacionar-nos amb una gran quantitat de docents. Falta ara concretar i desenvolupar diverses accions en comú per enriquir més encara aquesta experiència. Entre els reptes que ens proposem per aquest any hi hauria el aconseguir desenvolupar de manera transversal i interdisciplinar i per què no, intercentres, accions comunes encaminades al desenvolupament de l'educació en valors a través dels mitjans audiovisuals, convidant a participar al bloc a tot aquell que vulgui enriquir amb aquesta experiència pedagògica. Parafrasejant a Harvey Milk, "El meu nom és Gonzalo i vinc a reclutaros :D ". Gràcies per ser-hi. Una forta abraçada.

Webs que pertanyen al Intef – Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat. Ministeri d'Educació Cultura i Esports. Bona Pràctica 2.0

Desenvolupament del projecte:

I.E.S Riu Andarax

I.E.S Villa de Vícar

Docent: Gonzalo Carretero Cassinello

Disseny Web: www.kritodesign.com

Els comentaris estan tancats.

kritodesign.com |
Graphic & Web Design Studio

Oferim el millor servei professional en Disseny & Desenvolupament Web, Disseny Gràfic Professional, Botigues Online, Aplicacions Web, Aplicacions Mòbils [ IOS & Android ] & Formació per a Empreses. Visiteu-nos!

ÚLTIMS COMENTARIS